Cattery Cyliyana's

Dit huis wordt geregeerd door ondeugende lieverds van Heilige Birmanen, mijn naam is Manon Oude Moleman en ik mag hun verzorgen en genieten van hun aandacht en alle capriolen.

Begin 2009 heb ik de bevestiging gekregen dat ik de catterynaam Cyliyana's mocht voeren. Deze naam is ontstaan vanuit de namen van mijn twee eerste Heilige Birmanen: Cylian en Yade. Met hun twee is ook mijn liefde voor het ras begonnen, de Heilige Birmaan is enorm knuffelig en gericht op hun eigenaren. Mijn Birmaantjes lopen ook bijna altijd als een ‘kudde’ achter mij aan de trap op en af en door het huis.

Mijn doel is het fokken van gezonde en aanhankelijke kittens, daarnaast probeer ik zoveel mogelijk de originele ras standaard te volgen. Ik fok in alle kleuren in point, tortie point, tabby point en tortietabby point. Bij het kiezen van toekomstige combinaties let ik sterk op de gezondheid van de lijnen en de voorouders van de betrokken katten. Mijn fokdieren worden dan ook als extraatje echo getest op HCM/PKD/CIN

Ik ben lid van Mundikat (aangesloten bij FIFe)
Begin 2019 heb ik de G1 Pawpeds cursus gehaald

Je kan mij via e-mail (cattery.cyliyana@gmail.com), mobiel (0612165398) of FaceBook bereiken.
Wij wonen in Wolvega NL
Cylian Cylian Yenthe